Нашите проекти

Бизнес център Елипс

Бизнес център Елипс

Бизнес център Елипс се намира на бул.Цариградско шосе в гр.София. Изградена с интерирони растения и изцяло изкуствено осветление. 4 вертикални градини разделени от облицовани колони в бяло.Изградена през април 2018г. по поръчка на немска строителна фирма.Зелените стени са на входа на сградата и посрещат постетелите.Придават комфорт и усещане за лукс но не на последно място…

Прочети повече
Офис сграда Experian

Офис сграда Experian

Офис сграда Experian има както външни така и вътрешни вертикални градини на обща площ 600кв.м. Външната вертикална градина е на всички нива от -1 етаж до 9 етаж на сградата в растителния и състав са студоустойчиви растения от семейството на сукулентните. В фоаето на сградата има интериорна вертикална градина с топлолюбиви растения тип катерливи. Изграждането…

Прочети повече
Винпром Пещера

Винпром Пещера

Една от най-старите ни вертикални градини. През 2012г. започнахме поддръжка на тези зелени колони с фикус пумила.От тогава до днес сме ги обновявали многократно за да изглеждат свежи и зелени.Използвана е стара технология с гъба наречена пиафлора с автоматизирана поливна система.

Прочети повече
Частен проект бул. Черни връх

Частен проект бул. Черни връх

Външна вертикална градина в частен дом на бул.Черни връх в гр.София. Малка но китна вертикална градина е допълнение към терасата на заден двор. Използвани са студоустойчиви растителни видове като хойхера,лоницера,юниперус,здравец и други.

Прочети повече
Сектрон ООД

Сектрон ООД

На входа на офис сградата на фирма Сектрон ООД. Проектирана и изградена пред 2016г при обновяване дизайна на сградата намираща се в гр.София. Автоматизирана поливна система гарантира добрия живот на тази вертикална градина.Замислена от DA Architects изпълнена и поддържана от нас тя бързо стана любим акцент в офис сградата.

Прочети повече

Login

Lost your password?